نتیج٠تصویری برای تاریخچ٠موشک


معرفی موشکهای بالا:
۱-آرش

آرش: مجموعه‌ای از راکت‌های توپخانه‌ای غیر هدایت شونده ۱۲۲ میلی‌متری تولید ایران برای استفاده در راکت‌انداز روسی بی‌ام-۲۱ گراد است.

نمایی کلی

چهار مدل صادراتی از این راکت وجود دارد که هر یک دارای مشخصات مختلفی هستند: 
آرش ۱ : برد : ۲۱٫۵ کیلومتر، طول : ۲٫۸۱۵ متر، سرعت : ۷۱۰ متر بر ثانیه 
آرش ۲ : برد : ۳۰ کیلومتر، طول : ۲٫۸۱۵ متر، سرعت : ۱۰۵۰ متر بر ثانیه 
آرش ۳ : برد : ۱۸ کیلومتر، طول : ۲٫۰۵۰ متر، سرعت : ۷۲۰ متر بر ثانیه 
آرش ۴ : برد : ۴۰ کیلومتر، طول : ۲٫۸۹۰ متر، نوع کلاهک : HE تکه تکه شونده، توپ فولادی، مین و سوخت هوایی (احتمالاً) 
مدارک صادرات می‌گویند که آرش ۴ دارای سیستم پرتاب‌کننده متفاوت نسبت به دیگر انواع است. همه آن‌ها از لانچرهای ۴۰ لوله‌ای شلیک می‌شوند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

۲-حوت

حوت: یک موشک سطح به دریا و زیرآبی یا اژدر دارای پیشرانه راکتی ِ و با قابلیت فراحفره‌زایی تولید ایران است که نخستین بار در رزمایش پیامبر اعظم بهار سال ۱۳۸۵ آزمایش شد. سرعت این موشک معادل ۱۰۰ متر بر ثانیه‌است که ۳ تا ۴ برابر بیشتر از سرعت اژدرهای معمولی است.[۱] توان رزمی این موشک برابر با موشک VA-111 Shkval ساخت روسیه است.حوت شباهت قابل توجهی با اژدر وی‌آ-۱۱۱ اشکفال دارد که شوروی از سال ۱۹۷۷ آن را عملیاتی کرده‌است. به همین دلیل بحث‌هایی در مورد احتمال خرید آن از روسیه یا قرقیزستان (جایی که کارخانه تولید این موشک در آن واقع است) مطرح شده‌است. ریچارد فیشر از قول منابع تایوانی نوشته که چین توانایی مهندسی مع برخی از انواع وی آ-۱۱۱ را دارد و در نتیجه احتمال دارد منبع تکنولوژیکی حوت از طریق چین فراهم شده باشد.

ادموند پوپ کارشناس اطلاعاتی نیروی دریایی هم مدعی شده که حوت عیناً مشابه اشکفال نیست اما روس‌ها در طراحی آن مشارکت داشته‌اند. وی گفته که در اواخر دهه ۱۹۹۰ از طریق مقامات دولتی روسیه از همکاری آن‌ها در این پروژه مطلع شده‌است. ادموند پوپ که ناخدای بازنشسته نیروی دریایی آمریکاست در سال ۲۰۰۰ به دلیل جاسوسی برای دریافت اطلاعات محرمانه وی‌آ-۱۱۱ اشکفال در روسیه محاکمه و محکوم شده بود.

مقامات ایرانی حوت را سریعترین اژدر دنیا خوانده‌اند و به گفته سردار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران این موشک می‌تواند به سرعت ۲۲۳ مایل در ساعت برسد.

این موشک با تولید حبابهای بخار که از نوک دماغه و پوسته خود خارج می‌کند لایه‌ای از گاز در اطراف خود شکل می‌دهد و بدین ترتیب خود را از تماس مستقیم با آب و پسای قابل ملاحظه ناشی از آن دور می‌کند. از چالش‌های فنی توسعه چنین موشکی می‌توان به کاویتاسیون اشاره نمود که لازم است میزان حبابهای کاویتاسیون برای حفظ و پایدار نگهداشتن لایه گاز اطراف موشک و نیز رسیدن به کمترین پسا کنترل شود. در همین رابطه توجه به تداخل گازهای خروجی از راکت و نیز سطوح کنترل موشک با لایه گاز ایجاد شده در اطراف آن، پیچیدگیهای این مسئله را روشن‌تر می‌سازد. به ویژه زمان شروع به کار موتور و شرایط‌گذار (Transision) ناشی از آن از این حیث قابل توجه است. سیستم هدایت چنین موشکی نیز با چالشهای خود روبرو است. تغییر محیط سیال اطراف موشک، شکست امواج و نیز سرعت خود موشک از مواردی است که هدایت آن را با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌سازد.

وی‌آ-۱۱۱ اشکفال که شوروی‌ها طراحی آن را از دهه ۱۹۶۰ برای مقابله با زیردریایی‌های هسته‌ای آغاز کردند، یک اژدر ۵۳۳ میلی‌متری است و ۲۷۰۰ کیلوگرم وزن دارد که ۲۱۰ کیلوگرم آن را کلاهک جنگی آن تشکیل می‌دهد. موتور راکتی این اژدر از سوخت مایع استفاده می‌کند. دو تن از وزن اژدر را مخزن سوخت تشکیل می‌دهد که شامل ۱۵۰۰ کیلو هیدروژن پروکسید و ۵۰۰ کیلو نفت سفید است. سرعت این اژدر ۸٫۲ متری هنگام شلیک ۹۳ کیلومتر بر ساعت است که در طول مسیر به بیش از ۳۷۰ کیلومتر می‌رسد. برد عملیاتی مدل‌های جدید اشکفال به ۱۱ تا ۱۵ کیلومتر می‌رسد اما مدل‌های قدیمی فقط تا ۷ کیلومتر برد داشته.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

۳-خرمشهر

 
 
پرش به ناوبریپرش به جستجو
موشک خرمشهر
Khorramshahr Missile.jpg
نوع Ballistic missile
اولین سازنده ایرانایران
تاریخچه محصول
تولید صنایع دفاعی ایران
مشخصات
وزن 19-26 tons
طول 13 m

برد موثر 2000 km with 00 kg کلاهک جنگی

موتور سوخت مایع
سرعت Unknown
سکوی پرتاب mobile

خرمشهر، موشک بالستیک میان برد ساخت ایران است که در ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ مطابق با ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۷، همگام با مراسم رژه سراسری نیروهای مسلح ایران در آغاز هفته دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد


قابلیت ها:

امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، برد موشک خرمشهر را ۲۰۰۰ کیلومتر معرفی کرده و آن را با قابلیت حمل کلاهک تا ۱۸۰۰ کیلوگرم تشریح کرده که می‌تواند به جای یک کلاهک، چند کلاهک حمل کند.






----------------------------------------------------------------------------------------------------------

۴-خلیج فارس

خلیج فارس: یک موشک بالستیک ضد کشتی، سوخت جامد تک مرحله‌ای، مافوق صوت با برد ۳۰۰ کیلومتر است که بر اساس موشک فاتح ۱۱۰ طراحی و ساخته شده‌است. این موشک با یک کلاهک انفجاری ۶۵۰ کیلوگرمی تجهیز شده که از ترکیبی از سیستم‌های هدایت بهره می‌برد که از رهگیری آن جلوگیری می‌کند.

این موشک در فوریه ۲۰۱۱ رونمایی شد هنگامی که فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرلشکر محمدعلی جعفری تولید انبوه آن را اعلام داشت. خبرگزاری فارسصحنه‌هایی از هدف قرار دادن موفقیت‌آمیز کشتی (هدف) توسط موشک فوق را منتشر کرد. این موشک برای اولین بار در رزمایش دریایی پیامبر اعظم-۳ در سال ۲۰۰۸ آزمایش شد.[۱]

فرمانده هوافضای سپاه پاسداران گزارش داد، دقت موشک خلیج فارس به کمتر از ۱۰ متر رسیده‌است.[۲]

ویژگی‌ها و توانایی‌ها

برخی از ویژگی‌های موشک خلیج فارس:

شعاع برد عملیاتی موشک ۳۰۰ کیلومتر
سوخت جامد تک مرحله‌ای
مجهز به یک کلاهک انفجاری ۶۵۰ کیلوگرمی که از ترکیبی از سیستم‌های هدایت بهره می‌برد و از رهگیری آن جلوگیری می‌کند
برخورداری از یک سامانه الکترواپتیک پیشرفته در نوک کلاهک برای کشف و هدایت به سمت هدف
یک موشک مستقل پس از شلیک است که با اتکا بر سامانه‌های هدایت داخلی خود بدون نگرانی از اختلال رادیویی طی مسیر می‌کند



                                   اطلاعات اجمالی:
خلیج فارس
نوع موشک بالستیک ضد کشتی
  خاستگاه  ایران
تاریخچه خدمت
 خدمت ۲۰۱۱
تاریخ تولید
طراح  ایران
خصوصیات
طول ۸٫۸۶ متر
قطر ۰٫۶۱ متر

کالیبر 610mm
لوله‌ها 61cm سانتیمتر
عملکرد سیستم هدایت و کنترل چندگانه
سرعت سیر دهانه 1500m/s در هنگام فرود
برد موثر از ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر
برد نهایی ۳۰۰ کیلومتر
کلاهک یکی
کلاهک خرج 500KGکیلوگرم

موتور سوخت جامد
جلوبرنده موتور سوخت جامد ترکیبی
برد
موثر
۳۰۰ کیلومتر
سرعت ۳ ماخ
سامانه
هدایت
الکترواپتیک
سامانه
هدایت استیرینگ
توسط سرورها
دقت کمتر از ۱۰ متر
سکوی
پرتاب
متحرک
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

امنیت و اقتدار ملی موشک ,  ,کیلومتر ,هدایت ,سرعت ,سوخت ,    ,این موشک ,است که ,آن را ,خلیج فارسمنبع

موشکهای ایران

موشک پالستیک

تاریخچه ای از موشک

امنیت ملی

موشک بالستیک چیست؟

مشخصات

آخرین جستجو ها

خبر dralavi سایت تفریحی ورتکس طراحی سایت فروشنده باتری موبایل کرتین وال قیمت خرید تردمیل طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد موتور سیکلت و اسکوتر